Adventure Time cu ATV-ul în Ținutul Pădurenilor

Bună ziua, oameni buni! După cum v-am obișnuit în ultima vreme, v-am prezentat câteva moduri de a petrece timpul liber în Ținutul Pădurenilor. E bine de știut ce opțiuni sunt, dar și vizitatorii ținutului nostru scump și drag să aibă în vedere toate activitățile de petrecere a timpului liber, mai trebuie să facem tot ce ne sta în putinta pentru a promova zona noastră.

Ce părere aveți oameni dragi de puțină adrenalină? Vă încânta această idee? Dacă da,  urmăriți-ne în continuare și citiți articolul pe nerăsuflate. Astăzi vă vom vorbi despre o nouă modalitate de petrecere a timpului liber și anume "Off-Road Adventure" , cum multora le place să spună.  De câțiva ani, anume din 2019, datorită unor proiecte europene ce aveau în vedere ajutorarea populației din Ghelari, dar și promovarea zonei, au luat naștere noi idei în mințile oamenilor.

Constantin Dorel Ulian un antreprenor din Ghelari, împreună cu soția sa, Dana, fiind plecați de câțiva ani buni pe meleaguri străine, au avut aceeași dorință ca a multora, de a se întoarce acasă și de a face ceva bun pentru satul din care provin. Au auzit de la alți consăteni de acordarea unor proiecte europene și au luat decizia de a fructifica această oportunitate și de a se reîntoarce acasă, în Ghelari, definitiv. Gândindu-se bine ce ar fi binevenit și cum ar putea promova această zonă și  discutând  cu familia, dar și cu prieteni,  cei doi au luat decizia de a-și face o afacere cu ATV-uri, în vederea închirierii acestora.

Interesându-se de ce anume e nevoie el a reușit să-și depună actele, începând  mai apoi să urmeze niște cursuri de formare în vederea acordării acestor proiecte. Totul a durat câteva luni, până la momentul când fondurile pentru ATV-uri au putut fi accesate. El a trebuit, ca și alții de altfel, pe care îi vom prezenta în articolele viitoare, să treacă cu brio peste cursul de formare, apoi să treacă toate examenele acestuia și mai apoi, să își poată deschide mult dorită afacere, pe care au numit-o simplu "Driving ATV".

De aici și până la aventuri frumoase prin tot Ținutul Pădurenilor, dar și cunoașterea unor locuri neștiute, nu a mai fost decat un pas. Doru, cum e numit de către familie și prieteni a achiziționat un număr de 5 ATV-uri cu o putere cilindrica de 500cc, modelul fiind CF520L. Înregistrându-le cu numere proprii în acte, dar și respectând normele de folosire a unui ATV, a reușit ușor-ușor să își pună afacerea pe picioare. Cum bine știți, ce e nou, doar pornirea e grea, apoi totul e istorie.



De aproximativ 2 ani ,împreună cu alți consăteni despre care vă vom vorbi în următoarele articole, în fiecare sfârșit de săptămână, dar și când  doritori de adrenalina și frumos de prin țară apar la orizont,  Doru împreună cu trupa de show dau drumul motoarelor ATV -urilor  și pornesc în aventura momentului.

Au reușit să facă mai multe trasee turistice pe care le vizitează cu același drag de fiecare dată. Au luat drumul dealurilor și a văilor din Ținutul  Pădurenilor, plecând din Ghelari și ajungând până în cele mai ascunse așezări din Pădurenime. Vadu Dobrii, Poiana Rachitele, Feregi, Merea și Runcu Mic sunt doar cateva dintre satele văzute, unele chiar foarte greu accesibile. Fie vară, fie iarnă, aventura pe patru roți mai mici e la ea acasă. Normal, doar e în Ținutul Pădurenilor.

Pentru doritorii de adrenalină, dar și vizitarea unor locuri de poveste, indiferent de anotimp, Doru are disponibile 5 ATV-uri. Aveți mai jos link cu detaliile unde puteți să rezervați o oră, sau mai multe ore, în care să vă plimbați prin Pădurenime. Costă 100 lei/ oră, în care adrenalina e la cote maxime! Rețele de socializare sau doar un telefon sau un mesaj, Doru vă așteaptă cu brațele deschise.

O zi bună!

Autor: Norana Adina 

Ținutul Pădurenilor - România

 

Constantin Dorel Ulian

Telefon: +40 743 107 474

Facebook - Driving Atv in Tinutul Padurenilor

Instagram: drivingatv_tinutulpadurenilor










































































0 Comentarii