Despre Proiectul Ținutul Pădurenilor România

Ideea realizarii acest site a pornit in urma unei discutii cu cateva persona si am decis sa pornim acest proiect bazat pe voluntariat si fara profit.

Proiectul Tinutul Pădurenilor România (fondat de Horatiu Toma) a venit aparut din nevoie de a dezvolta ideea de a prezenta locuride dragi unde am crescut până la vârsta de 18 ani când drumurile au ajuns să ne poaste pe alte meleaguri. 

Astfel dupa ce in 1996 am început cu prima pagina de prezentare a Catedralei Pădurenilor din Ghelar iar in 2002 am trecut pe domeniu www.ghelari.ro a urmat sa dezvoltam ulterior cu informații despre celelalte localitați din minunatul ținut al pădurenilor hunedoreni. 

În 2007 după ce am cules informații minime am decis să dezvoltăm un site de promovare a ținutul pădurenilor, continut care a fost migrat pe www.tinutulpadurenilor.info în anul 2009. Dragostea de locurile natale și minunatele obiective turistice sau peisaje de vis au facăt să trecem la promovarea și în rețelele de social media.

În 2010 este realizată pagina de Facebook 
Ulterior am creeat grupul de Facebook și profil instagram, pinterest, pagina linkedin,Twitter (X) , TikTok, .....
 
Incepand cu anul 2019, după inființarea ASOCIAȚIEI PĂDURENILOR din România, am inceput o colaborare care a dus la parteneriat prin care Asociația Pădurenilor folosește www.tinutulpadurenilor.eu pentru promovarea tradițiilor, obiceiurilor si potențialului turistic al Ținutului Pădurenilor.

Echipa de voluntari ai proiectului Ținutul Pădurenilor România 
Mai multe despre Asociația Pădurenilor

Persoanele care doresc sa contribuie la imbunatatirea calitatii informatiilor sau cu materiale audio/video pot sa ne contacteze la info AT tintulpadurenilor DOT eu, comenturi mai jos sau pe pagine de FB https://www.facebook.com/tinutulpadurenilorhd/.

Nu toate paginile au fost populate cu informatii astfel ca cine doreste sa se implice cu mare drag,

Reveniti pentru noutati.

Va multumim pentru intelegere !!!

0 Comentarii