ATV Tinutul Padurenilor - de la pasiune la propria afacere

 


"Aș prefera să mor de pasiune, nu de plictiseală" - Vincent Van Gogh.

Buna ziua dragi cititori! După cum v-am obișnuit, încercăm să promovăm și să facem cunoscute cat mai multe moduri de petrecere a timpului liber în Ținutul Pădurenilor.  Dacă va aduceti bine aminte, în primul articol dedicat petrecerii timpului liber cu Atv-urile, am specificat ca mai multe persoane din Ghelari au făcut din asta o mica afacere.  Astăzi facem cunostinta cu un alt tânăr antreprenor, și anume Darius Ciobanescu. Dacă ați băgat de seama am început povestioara de astăzi cu un citat celebru de Van Gogh. Ei bine, de la aceasta idee a plecat și Darius, acest citat fiind preferatul lui. Dar haideți totuși să aflăm povestea lui și cum a pornit totul!


"Dacă cineva mi-ar cere sa renunț la pasiunea mea în schimb la orice altceva l-as refuză imediat.


Mă numesc Ciobanescu Mihai Darius și totul a început în urmă cu 3 ani când, întâmplător, am avut ocazia sa merg câteva ore cu un ATV. După aceea experiența pot sa spun ca m-am îndrăgostit imediat, adrenalina și senzația de extrem mi-au intrat în sânge, iar din acel moment am știut că trebuie sa am și eu un ATV."

După cum chiar Darius ne povestea, odata prinsa aceasta pasiune, nimeni și nimic nu va mai putea sa o scoată din viața ta. Totul a început în urmă cu 2 ani, când, după cum am spus și în articolul precedent, în localitatea Ghelari, au fost alocate fonduri cu proiect european. Atunci, Darius s-a gândit sa faca din noua pasiune descoperita recent si ceva util în viața sa, și anume o mica afacere.

După ce a luat parte la toate procedurile de aplicare, aprobare și mai apoi deschidere a afacerii, acest tânăr a reușit să își îndeplinească visul - acela de a îmbina utilul din viața sa cu plăcutul, făcând ceea ce îi face plăcere.   

Urmând îndemnul lui Van Gogh decât să mor de plictiseală mai bine de pasiune, este un sfat care Darius  îl considera bun de urmat. El îndeamnă pe fiecare dintre noi, cei ce citim povestea lui, să își urmeze visele. Dacă  vreți cu adevărat ceva sa nu va opriti, dragi cititori, pana nu obtineti ceea ce va doriti. Mai devreme, sau mai târziu, munca va va fi răsplătită.

Trebuie însă precizat la ce anume se referă Darius când spune ca este de acord cu vorbele lui Van Gogh. Ceea ce dorește să sublinieze este ca fiecare lucru ce îl facem și ne scoate din zona noastra de confort, ne da speranta unui început, unor lucruri mai bune, dar trebuie să conștientizăm riscurile și lucrurile ce ar putea interveni. De cele mai multe ori, aventura vine, într-un fel sau altul, cu puțin pericol, ceea ce face viața sa fie mai colorată, ieșind din cotidian.

 



Adrenalina si voia buna se găsește întotdeauna pe culmile dealurilor din Ținutul Pădurenilor, iar Darius cu ai sai prieteni vă așteaptă cu tot dragul sa ii urmați în explorarea locurilor minunate. Îl puteți găsi pe rețelele de socializare, el fiind dornic sa isi faca noi prieteni, cărora sa le arate locuri minunate.

Va mulțumim pentru interesul arătat meleagurilor din Ținutul Pădurenilor și vă așteptăm în număr cat mai mare sa ne petrecem timpul liber cum se cuvine! O zi buna!

Contact 

Ciobanescu Mihai Darius

Telefon: +40 760 052 890

https://www.instagram.com/inchirieri.atv_hunedoara/

https://www.facebook.com/Inchirieri.De.ATV/





















0 Comentarii