Pensiunea Camelia



“Nu există experiență căreia să nu-i poți supraviețui dacă ai curajul să înfrunți viața”-OCTVIAN PALER

Astăzi vă povestim despre Pensiunea Camelia, o pensiune situată în Ghelari, într-un loc mai retras și foarte liniștit, la marginea pădurii. Ideea pensiunii pleacă de prin anii 2000, de la o simplă casă de vacanță, multă muncă și un domeniu total diferit față de domeniu în care activa gazda noastra, doamna Camelia Bulbucan. Mereu zâmbitoare, o fire deschisă și foarte primitoare, povestește greutățile prin care a trecut la început. Cu ajutorul fondurilor de la vremea aceea, în anul 2006 începea cu adevărat proiectul Pensiunea Camelia, iar in aprilie 2009 era complet finaliztă și gata pentru întâmpinarea turiștilor.

Început fără experiență în turism și nevoile turistului și-au spus cuvântul în prima perioadă, dar cu trecera timpului si acumularea experienței lucrurile s-au mai simplificat. Acum, privind din exterior totul pare simplu și ușor, dar în spate sunt multe ore de trudă pentru a satiface nevoile clientului. Capacitatea de cazare este 7 de camere cu câte 2 paturi, iar pentru confort, fiecare cameră are baie proprie, internet și TV. Restaurantul dispune de un spațiu generos cu o capacitate de peste 30 de locuri, iar bucătăria complet utilată este și la dispoziția turistului. Oaza de relaxare, aerul curat, liniștea paduri și ciripitul pasărelelor fac din Pensiune Camelia un loc pentru concediu foarte relaxant și revigorant. Pe langă serviciile de relaxare și obiectivele turistice deja cunoscute, evenimentul SĂPTĂMÂNA CASTANELOR, Pensiune Camelia are în plan pentru viitorul aproiat crearea unui traseu turistic nou ce face legătura cu lacul Cinciș și dezvoltarea unui popas langă lac. Un traseu cu dificultate usoară, aproximativ o oră la pas sau 15 minute cu ATV-ul. Nici dezvoltarea pensiunii nu rămâne în urmă, iar aceasta v-a beneficia de modernizări și servicii noi care să satisfacă cerințele turistului. Turistii care caută liniste, intimitate și relaxare, Pensiunea Camelia este alegerea ideală.

Pasionații de ENDURO din întreaga Europă care iubesc libertatea de mișcare pe care o oferă Pensiunea Camelia sunt clienți fideli și sunt cazați în mod regulat cu rezervări din timp. De-a lungul timpului în Pensiunea Camelia a găzduit turiști de pe toate continentele lumii, iar unul dintre cel mai importanti client este renumitul pilot de curse francez Henri Pescarolo.

Contact: Camelia Bulbucan

Telefon: +40 740597490

Email: camelia.bulbucan61@gmail.com

Servicii:

Cazare:  20 de paturi - 7 camere cu 2 si 3 paturi

Restaurant 60 locuri

Facilitati:

TV

Internet

Baie proprie

Autor: Razvan Davanca

Foto: Claudia Davanca






0 Comentarii