Șezătoare Zlaști - 28 ianuarie 2016

Mulți dintre pădurenii cu experiență de viață își amintesc despre șezătorile care animau viața satului în în special în serile de iarnă când munca câmpului se termina odata cu lasarea întunericului la ore la care pădurenii aveau încă energie de a lucra ceva. 

Aceste șezători au fost realizate cu mulți ani în urmă iar în majoritatea satelor acestea sunt doar ocazional organizate, lucru lăudabil pentru un grup de oameni cu drag și dor de Ținutul Pădurenilor, într-un sat de hotar al Ținutului Pădurenilor au reînviat tradiția in anul 2016 iar de atunci se organizau regular. În urmatoarea perioadă o sa publicăm lunar din înregistrări efectuate după 2016. 

Multumim Bogdan Toma inima Asociației Pădurenilor care ne-a furnizat acest material dar și tuturor locuitorilor localității Zlaști care au contribuit la organizarea acesti eveniment  și tuturor celor care au participat, mai jos enumerăm căteva persoane cu rugămintea să ne iertați cei pe care v-am omis din lista de mai jos : Părintele Ciprian din Zlasti.  Mariana Suciu, Maria, Tif Marica, Aurelia Muntean, Mia - Căciulat Magdalena, Bogdan Toma, Alina Toma, Diana Toma, Paula Gostian, Domnul Dragota ,Ana Maria Rădos


Sezatoare inregistrare integrala

Multumim Bogdan Toma pentru materialul originial





0 Comentarii